menu Home
Esports

L’FC Andorra encara l’últim partit de l’any amb optimisme

Ingrid Monreal | 19 de desembre de 2023

Tot just 72 hores després del partit amb l’Espanyol, aquesta tarda, el FC Andorra, encara l’últim partit de de l’any en terres cantàbriques contra el Racing de Santander. Tot i el poc temps que ha tingut per recuperar-se, l’equip tricolor encara el partit amb optimisme. Durant la roda de premsa prèvia al partit, Eder Sarabia ha afirmat que, tot i el poc temps que tenen, estan preparats per afrontar el partit i tancar la primera volta de la millor manera possible.

El míster té clar que el rival es troba en un bon moment i no s’ha d’abaixar la guàrdia. El Racing, que ara mateix es troba en la vuitena posició de la classificació,  arriba a l’encontre amb un balanç de tres empats i dues derrotes en les darreres 5 jornades.

Pel que fa als canvis que es planteja el tècnic de cara al partit, ha explicat que és molt probable que hi hagi rotacions, tot i que no ha especificat quines.

El partit contra el Racing Santander, que serà l’últim de l’any, tancarà la primera volta, i es disputarà aquesta tarda a les 7, al camp del Sardinero.

 

Written by Ingrid Monreal
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play