menu Home
Andorrameteo

La tardor més càlida d’Andorra des de 1950

Ràdio Valira | 15 de desembre de 2023

Acció Climàtica Andorra ha publicat aquest divendres a les xarxes socials una anàlisi quantitativa de les temperatures registrades en els darrers anys. Aquest estudi l’han pogut elaborar gràcies a l’estació que tenen ubicada a la central de FEDA. La conclusió de les estadístiques confirma que la tardor d’aquest any ha sigut la més càlida des de l’any 1950, amb una diferència positiva de 3ºC de la mitjana.

Pel que fa a les precipitacions, destaquen que les d’aquesta tardor han estat “curtes i intenses”. Precisament, s’han registrat 227,3 mm, una xifra lleugerament per sota de la mitjana climàtica. Finalment, exposen que el país ha viscut un setembre “molt sec”, tot i que els diversos episodis de precipitació de l’octubre, que ha estat humit, i el novembre, que ha estat normal, han afavorit que el total de precipitació acumulada durant la tardor sigui normal per l’època de l’any.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play