menu Home
AndorraSocietat

Abast recapta més de 3.500 euros per AUTEA a la seva gala benèfica anual

Ràdio Valira | 15 de desembre de 2023

El despatx professional Abast ha recaptat més de 3.500 euros a la seva gala benèfica anual, enguany en favor de l’Associació del Trastorn de l’Espectre de l’Autisme d’Andorra. La xifra final, encara per definir gràcies als donatius que es van fer també durant l’esdeveniment, es destinarà al programa Enllaç d’AUTEA.

Es tracta d’un servei que ofereix suport a les famílies amb infants amb un diagnòstic de TEA que tinguin la necessitat d’enriquir les seves competències parentals i d’estratègies per facilitar el desenvolupament del seu projecte familiar. Durant el curs escolar, la família disposa de visites setmanals a càrrec de l’educador familiar de l’equip i es defineix un protocol de coordinació entre l’educador familiar i els professionals externs de referència per poder oferir una atenció integral i coordinada.

La gala, que va tenir lloc aquest dijous a Unsquare, va comptar amb gairebé un centenar d’assistents, la majoria clients i col·laboradors de la firma. Basada en el networking, va apropar la realitat del trastorn de l’espectre autista als assistents, amb la intervenció de la presidenta i vicepresidenta d’AUTEA, així com amb la presència de famílies i infants que formen part de l’associació. A més, es va realitzar un sorteig de tretze lots pels assistents i amb un servei de productes gastronòmics, ambdós oferts pels col·laboradors de l’esdeveniment.

Aquest esdeveniment solidari va ser possible gràcies a Morabanc, patrocinador d’aquest. D’altra banda, reconeguts projectes empresarials del país també en van voler formar part com a col·laboradors: BOMAR, Blót, Dona Secret, Grup Pyrénées, Seuwagen, FC Andorra, Bàsquet Club Andorra y Grup Kanalla. “Abast no només vol consolidar-se com a firma de referència al sector sinó també fer valdre el vessant solidari i de RSC que l’empresa ha tingut des dels seus inicis” explicava Marc Urgell, soci director d’Abast. “Tenim una implicació real amb la societat i a través d’accions com aquesta, entre d’altres, volem aportar una petita part de tot el que hem aconseguit durant aquests anys” afegia.

Es tracta de la segona gala benèfica organitzada per la firma. L’anterior, celebrada l’any passat en favor de la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell (FPNSM), va recaptar fons per comprar dues impressores 3D, les primeres de la fundació, i un escàner. Amb aquestes eines innovadores la Fundació ha pogut posar en marxa aquest 2023 el projecte d’imprimir fèrules a mida i adaptadors pels seus usuaris, per tal de promoure l’autonomia i qualitat de vida de persones amb diversitat funcional.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play