menu Home
AndorraPólitica

Per Sant Julià vol fer un tram de l’avinguda Verge de Canòlich únicament per a vianants

Ràdio Valira | 13 de desembre de 2023

Per Sant Julià aposta per facilitar la mobilitat dels lauredians i lauredianes amb mesures com fer un tram de l’avinguda Verge de Canòlich únicament per a vianants i una targeta d’abonats als aparcaments de la parròquia amb descomptes.
Josep Maria Cucalón, candidat número 8 de la llista, ha destacat també la voluntat de Per Sant Julià de limitar l’accés de vehicles a l’avinguda Verge de Canòlich, des de l’encreuament Enric Marfany fins a Doctor Palau, posant pilones que permetin el pas únicament als veïns de la zona.

Cucalón també ha especificat que si guanyen les eleccions, el comú que presideixin intentarà arribar a acords amb la banca per a l’atorgament de crèdits tous que es destinaran als comerciants per fer de Sant Julià “un pol d’atracció que porta més de 20 anys abandonats” i generar així riquesa a la parròquia. “Els pocs comerços que hi ha han hagut de tancar perquè aquí no s’hi atura ningú”.

Pel que fa als aparcaments, la candidatura socialdemòcrata vol implementar una solució que impliqui la creació d’una targeta d’abonats amb descomptes per als residents i treballadors de la parròquia. En aquest sentit, des del comú es duran a terme avaluacions periòdiques de l’eficàcia del sistema de targetes d’abonat, les quals s’ajustaran segons les dinàmiques d’ús dels aparcaments. “Analitzarem la necessitat d’aparcaments, tant de rotació com de més llarga estada, i treballarem per mantenir i ampliar l’oferta d’aparcaments públics”, ha manifestat.

Així mateix, Per Sant Julià advoca per eliminar les barreres arquitectòniques físiques i sensorials de totes les vies per tal d’unificar-les amb un disseny universal d’acord amb les associacions i persones implicades i expertes i vol millorar l’actual servei del Quart Bus fent una anàlisi integral per avaluar l’optimització del servei en relació amb les necessitats dels usuaris.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play