menu Home
AndorraCultura

L’Institut de Música enceta aquest dissabte el cicle d’hivern amb sis concerts fins al març

Ràdio Valira | 13 de desembre de 2023

L’Institut de Música inicia aquest dissabte, 16 de desembre, el cicle de concerts d’hivern, que inclou sis recitals fins al març que continuen amb la vocació del centre de sortir fora de les aules.

El recital que obre el cicle és el Concert de Nadal, que tindrà lloc a partir de les 18 hores al centre de congressos i que comptarà amb la participació d’uns 200 estudiants: des dels alumnes de cant coral fins als de les diferents formacions de cicle mitjà.

La pròxima cita serà el dijous 21 a les 20 hores a la sala d’actes del centre cultural La Llacuna, amb un concert de Cambra, on hi participaran tres grups de cambra. L’endemà, 22 de desembre, serà el torn dels alumnes de la banda de l’Institut de Música, amb un recital que a la sala Consòrcia del Centre de Congressos a partir de les 19 hores.

Aquest curs també s’impulsen diversos intercanvis amb centres d’estudis musicals dels països veïns per potenciar les relacions amb altres escoles i oferir, alhora, concerts al país. El primer d’aquest cicle d’hivern serà el 10 de febrer: s’ha programat un concert d’acordió amb el Conservatori de Música de Cervera a la sala d’actes del Centre cultural La Llacuna.

D’altra banda, el 21 de febrer, a les 19 hores, l’auditori del centre de congressos acollirà un concert de banda amb la participació de l’Amicale des Orchestres d’Harmonie de la Ville du Havre, un centre del nord de França; mentre que el 9 de març, a les 12.30 hores, es tancarà el programa un concert de piano amb el Conservatori de Música dels Pirineus a l’aula Bach de l’Institut de Música.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play