menu Home
AndorraPólitica

ACO + DA + Independents + SDP ampliarà el transport públic comunal fins a Arcalís

Ràdio Valira | 13 de desembre de 2023

La candidatura d’Acció Comunal d’Ordino + Demòcrates + Independents + SDP té molt clar que el foment del turisme s’ha de fer des dels conceptes de qualitat i de sostenibilitat. “La nostra aposta és ferma”, ha defensat la número 9 de la llista, Carolina Gomez, que ha recordat també que aquest mandat s’han obtingut dos reconeixements internacionals que avalen l’esforç fet els darrers quatre anys en aquesta direcció. Per una banda, la declaració de Reserva de Biosfera per la Unesco i, per l’altra, el Best Tourism Village per l’Organització Mundial del Turisme. Per mantenir aquest compromís i també per millorar el servei al turista, “potenciarem la mobilitat sostenible” a la parròquia amb “l’ampliació de la xarxa de transport públic comunal”. Ara arriba fins al Parc Natural de Sorteny, i es vol allargar fins a l’estació d’Ordino-Arcalís.

“Volem que la gent pugui arribar als nostres espais naturals en transport públic tot l’any, que deixi el cotxe a casa o a l’hotel”, ha manifestat Gomez, afegint que també és una manera “de gaudir de la natura i, a la vegada, preservar el medi ambient”.

Una altra acció amb el turisme de qualitat com a protagonista, serà la d’obrir més dies de l’any la mola i la serradora de Cal Pal, i la mina de ferro, perquè “són espais singulars que volem potenciar”.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play