menu Home
AndorraPólitica

Desperta Laurèdia dotarà de més recursos materials i humans el departament de Manteniment lauredià

Ràdio Valira | 8 de desembre de 2023

La candidatura de Desperta Laurèdia aposta per dotar de més recursos humans i materials al departament de Manteniment i Higiene del comú de Sant Julià de Lòria. La número 2 de la llista, Sofia Cortesao, ha declarat aquest dijous que “la parròquia ha crescut molt en els últims anys”, però, per contra, “el departament de Manteniment no ho ha fet en la mateixa proporció”. És per això que des de la formació s’ha exposat que “si volem una parròquia neta i endreçada, hem de dotar el departament dels recursos necessaris”.

De fet, la convocatòria de Desperta Laurèdia ha tingut lloc a la Cala Laurediana, un projecte de l’actual comú que ha anat perdent força amb el pas del temps. En aquesta línia, Cortesao ha criticat que la Cala Laurediana forma part d’aquest tipus de projectes “que s’inicien i no s’acaben” i, amb el pas del temps “queden abandonats”.

“Des de Desperta Laurèdia creiem que sempre que es fa un projecte hem de saber el perquè, a on volem arribar i, sobretot, fer un seguiment i quan creiem que s’ha de desestimar, deixar-ho tot en les condicions que ens ho havíem trobat”, ha detallat la candidata. Així mateix, ha afegit que “tots volem una parròquia més neta i volem treure la responsabilitat dels treballadors”, ja que, tal com ha indicat, tenir una bona planificació i dotar dels recursos necessaris a tots els departaments és responsabilitat de qui governa al comú.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play