menu Home
AndorraPólitica

Demòcrates + Acció + SDP + Independents d’Escaldes- Engordany aposta per la creació de jardins verticals

Ràdio Valira | 8 de desembre de 2023

“L’acció climàtica és un dels punts importants del nostre programa”, ha garantit el número 12 de la llista de Demòcrates + Acció + SDP + Independents d’Escaldes- Engordany Gerard Queró, i “cal incloure-la en les polítiques comunals per lluitar contra els efectes del canvi climàtic”, ha afegit.

Per fer front a aquesta “responsabilitat de les administracions públiques”, si la candidatura encapçala el comú escaldenc els propers quatre anys “donarem exemple i prendrem mesures”, ha explicat. Entre elles, posar més verd als carrers, avingudes i espais públics de la parròquia, per exemple, a través de la creació de “jardins verticals”. Una mesura que s’utilitza molt a ciutats europees i que permet “revertir l’efecte de l’asfalt i del paviment”, a més de ser un “bon aïllador del fred i la calor”.

Una altra acció serà el reforç del transport públic comunal gratuït, per treure cotxes dels carrers i reduir la pol·lució. Tot plegat mesures perquè, a banda de ser protagonistes en l’acció climàtica, “puguem tenir una parròquia més verda i més agradable, perquè en puguin gaudir les escaldenques i escaldencs”, ha conclòs Queró.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play