menu Home
AndorraSocietat

Apapma torna a l’activitat amb una junta renovada

Ràdio Valira | 1 de desembre de 2023

Després d’una llarga pausa “a causa de múltiples factors”, Apapma ha anunciat aquest dijous que es posa de nou en marxa. Des de l’entitat s’ha comunicat que l’actual junta “no pot assumir totes les tasques que comporta mantenir i tirar endavant la nostra associació” i, per aquest motiu, sòcies i socis de l’entitat han alçat la veu i han manifestat “que tenen ganes d’agafar les regnes de l’associació i fer-la renéixer”.

Així doncs, el proper 12 de desembre es preveu que Apapma celebri una reunió oberta a tots els socis i simpatitzants on s’informarà del futur pròxim de l’associació. La trobada tindrà lloc al Centre cultural la Llacuna a partir de les 19.30 hores.

Amb tot, des d’Apapma també s’ha aprofitat la comunicació per fer una crida a tothom qui vulgui suar-se al projecte contactant a través del correu electrònic apapma@apapma.org.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play