menu Home
Andorra

Andorra Turisme estrena noves funcionalitats al web per oferir una experiència immersiva

Ràdio Valira | 10 de novembre de 2023

Andorra la Vella.- Andorra Turisme fa un pas més en la innovació i modernització del web www.visitandorra.com amb el desenvolupament de tres noves funcionalitats que tenen per objectiu millorar l’experiència de l’usuari i fer-la més immersiva. D’aquesta manera, a la vista convencional del portal s’hi afegeixen tres modalitats noves: dron, mapa i lectura.

La perspectiva dron ofereix una nova experiència a l’usuari, que podrà sobrevolar set paisatges espectaculars del país. Aquesta opció destaca especialment quan s’utilitza amb el mòbil –la majoria de persones visiten el web a través d’aquest dispositiu–, ja que les imatges avancen amb el moviment del telèfon.

La funcionalitat mapa utilitza la geolocalització de l’usuari per situar-lo al país i mostrar-li els atractius turístics que té a la vora, facilitant d’aquesta manera la descoberta de punts turístics i d’interès.

Finalment, el mode lectura fa un pas endavant cap a l’accessibilitat de la pàgina: en accedir-hi, es llegeix en veu alta la informació que apareix en pantalla. Aquesta navegació narrada funciona amb les més de 10.000 fitxes disponibles que recullen informacions d’interès, com ara activitats, museus, restaurants, estacions… tot, en els nou idiomes en què està traduït el web.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play