menu Home
AndorraSocietat

La 8a Marató fotogràfica Pep Aguareles arriba el 18 de novembre en el marc de l’Andorra Shopping Festival

Ràdio Valira | 2 de novembre de 2023

Andorra la Vella.- La Marató fotogràfica Pep Aguareles torna en una vuitena edició, que tindrà lloc a Andorra la Vella i Escaldes-Engordany en el marc de l’Andorra Shopping Festival. El concurs se celebrarà el 18 de novembre i pretén donar a conèixer el país des d’un punt de vista lúdic. La convocatòria s’adreça als amants de la fotografia, sigui fotògrafs professionals o aficionats que facin imatges amb càmera digital.

La iniciativa, que organitza l’Escola d’art del comú d’Andorra la Vella amb col·laboració amb Andorra Turisme, compta, doncs, amb dues categories de participació: Max-Marató, de llarga durada i individual, on s’ha d’aconseguir una col·lecció de set fotografies, de les quals quatre d’elles hauran d’estar inspirades en el tema ‘Connexions’ i les altres tres, en els temes que es donaran el mateix dia de la marató; i la Marató familiar, de curta durada i on, com a mínim, hi ha de participar un dels pares o tutors i un infant (menor de 15 anys i major de 5 anys) per fer una sèrie de fotos amb el tema ‘Connexions familiars ‘dins l’Andorra Shopping Festival. Una persona pot inscriure’s a totes les categories, tot i que només podrà optar a un premi, el de més quantia econòmica.

A la Max-Marató, concretament, poden participar-hi les persones amants de la fotografia, professionals i amateurs, a partir dels 15 anys. En el cas dels menors d’edat, hauran de presentar, el dia del concurs, una autorització signada pels pares o tutors. Les inscripcions ja estan obertes i les bases es poden consultar tant a www.andorralavella.ad/cultura com a www.visitandorra.com. Els participants s’han d’inscriure omplint els formularis que es poden trobar en línia i s’hauran de presentar, obligatòriament, el dia de la celebració del concurs el dissabte, 18 de novembre, entre les 10 i les 10.30 hores, al punt d’acreditació situat al Centre Cultural la Llacuna, al carrer Mossèn Cinto Verdaguer, 4 d’Andorra la Vella.

Pel que fa als premis, la categoria Max-Marató comptarà amb un primer de 1.200 euros i un segon de 700 euros a les millors col·leccions de 7 fotografies en material fotogràfic a elecció dels guanyadors. D’altra banda, a la categoria Family-Marató, es donarà un primer premi de 800 euros i un segon de 500 euros a les millors col·leccions de cinc fotografies en material audiovisual i/o tecnològic a elecció dels guanyadors. Per últim, hi haurà possibilitat d’atorgar accèssits, on el jurat premiarà les tres millors fotografies presentades al concurs amb un valor de 100 euros cadascuna, i no hauran de pertànyer a la mateixa col·lecció.

ANA


 • Ara en directe
 • PROPERAMENT • cover play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • play_circle_filled

  RAC1
  Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play