menu Home
AndorraSocietat

L’Associació de dones d’Andorra lliura un xec de 7.806 euros per al projecte d’assistent virtual Xemio

Ràdio Valira | 20 d'octubre de 2023

Andorra la Vella.- L’Associació de dones d’Andorra ha lliurat un xec de 7.806 euros a Imma Grau, presidenta de la Fundació iSYS i impulsora de Xemio, un projecte d’assistent virtual que té com a funció donar suport a les dones que pateixen càncer de mama.

L’import del xec correspon a la recaptació de la darrera cursa de la dona, en benefici del càncer de mama, gràcies a les inscripcions, compra de samarretes i suport de les empreses patrocinadores (Illa Carlemany, Lolë, Molines Patrimonis, MoraBanc, Tag Systems, Viladomat) i col·laboradores (Caprabo, CityXerpa, Dermandtek, Galeno, Ferba, Grandvalira Resorts, Júlia, Julia Ònix, Ingeni Coworking, Princiesport i Via Moda).

Xemio és un un projecte d’assistent virtual que té com a funció donar suport a les dones que pateixen càncer de mama. L’eina facilitarà tota la informació possible i farà més senzill el dia a dia durant el període de seguiment oncològic, tant des del punt de vista emocional i psicològic com mèdic. Les dones tindran accés al seu procés de recuperació mitjançant la plataforma. El pla de desenvolupament de l’app preveu iniciar properament una prova pilot amb pacients amb càncer de mama amb el SAAS per implementar Xemio al Principat.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play