menu Home
Andorra

Concurs per a la realització dels estudis d’impacte econòmic de l’acord d’associació

Ràdio Valira | 4 d'octubre de 2023

Andorra la Vella.- L’avançat estat de la negociació entre Andorra i la Unió Europea ha permès a Andorra Recerca i Innovació (ARI) convocar un concurs per a la realització dels estudis d’impacte econòmic de l’acord d’associació i donar així resposta a les demandes reiterades dels grups polítics que formen part del pacte d’Estat en aquesta matèria.

El ministre portaveu, Guillem Casal, ha recordat aquest dimecres que amb aquest concurs també es dona resposta a les demandes dels actors econòmics i socials del país i ha recordat que serà l’ARI qui canalitzarà aquest estudi, un treball “que s’haurà de dur a terme properament”.

Tal com publica el Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA), el lliurament de les ofertes s’haurà de fer com a màxim a les 15 hores del pròxim 25 d’octubre a través de la Plataforma de Contractació Pública del Govern. L’obertura de les sol·licituds tindrà lloc de manera telemàtica a través de la mateixa plataforma l’endemà a les 9 hores.

Durant la roda de premsa posterior al consell de ministres, Casal ha defensat que l’estudi s’encarrega ara perquè “estem en una situació on l’acord ja ha avançat prou per tenir coneixement de quin és l’abast global i gairebé en la totalitat de les quatre llibertats” que s’estan acabant de negociar.

ANA


 • Ara en directe
 • PROPERAMENT • cover play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • play_circle_filled

  RAC1
  Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play