menu Home
Andorra

AV.- Més de 50 professionals de la gastronomia signen un manifest per impulsar la cuina de muntanya

Ràdio Valira | 15 de setembre de 2023

Escaldes-Engordany.- Més de cinquanta xefs i professionals de renom del món de la gastronomia han signat aquest divendres en el marc de l’Andorra Taste un manifest amb l’objectiu d’impulsar la cuina de muntanya. Un text que ha estat firmat per tots els participants d’enguany a l’esdeveniment gastronòmic i que, tal com ha apuntat el ministre de Turisme i Comerç, Jordi Torres, és un fet que demostra que aquest tipus de cuina “està agafant un renom molt important”.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play