menu Home
AndorraPólitica

Les obres al viaducte de Doctor Vilanova mantenen l’horari d’estiu d’atenció al públic de Govern

Ràdio Valira | 6 de setembre de 2023

Andorra la Vella.- El Govern ha acordat allargar l’horari d’estiu d’atenció al públic, entre les 8 i les 14.30 hores, a partir del proper dilluns 11 de setembre i fins al 29 de setembre, a l’edifici administratiu. Segons han informat durant la roda de premsa posterior al consell de ministres, la decisió es pren a causa de les obres del viaducte del carrer Doctor Vilanova, adjacent a l’edifici, i sobre el qual s’intensificaran els treballs durant les tardes.

A més, durant aquest període es preveu que es realitzi la substitució de les bigues del pont, un punt delicat que s’aconsella que es faci amb l’edifici desallotjat. El personal ja ha estat informat a través de Funció Pública que haurà de dur a terme una jornada intensiva de 7 hores ininterrompudes i finalitzar la jornada laboral a les 15 hores.

ANA


 • Ara en directe
 • PROPERAMENT • cover play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • play_circle_filled

  RAC1
  Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play