menu Home
AndorraSocietat

El museu Carmen Thyssen dona la benvinguda al curs escolar amb la descoberta del patrimoni andorrà

Ràdio Valira | 29 d'agost de 2023

Escaldes-Engordany.- El museu Carmen Thyssen Andorra presenta un nou programa d’activitats després de les vacances d’estiu. Entre les propostes destaca participació en les Jornades Europees del Patrimoni el dissabte 16 de setembre, que permetrà als visitants accedir gratuïtament a l’exposició temporal i al taller sostenible amb l’experta en reciclatge Marissa McDonald.

Per celebrar la festivitat de Nostra Senyora de Meritxell, els dies 9 i 10 de setembre s’organitzarà un taller obert a les famílies que podran crear les seves obres inspirades en el Santuari de Meritxell. Durant les sessions, experimentaran amb la tècnica de l’aquarel·la amb l’objectiu de personalitzar amb colors llampants, el patrimoni arquitectònic del santuari. El divendres 8 de setembre el museu romandrà tancat amb motiu de la celebració.

El dissabte 16 de setembre, coincidint amb les Jornades Europees del Patrimoni, impulsades per l’Àrea de Patrimoni Cultural del Govern d’Andorra, s’oferiran portes obertes de 10 a 19 hores amb l’entrada gratuïta. Els visitants rebran l’assistent de visita per poder fer el recorregut per l’exposició ‘Khrôma. L’univers emocional del color’.

També durant el mateix cap de setmana, s’oferiran activitats familiars per experimentar amb els colors i les tècniques. A partir de l’obra La gran crítica: Pepsi Cola de l’artista i escultor xinès Wang Guangyi, els assistents hauran de crear un cartell reivindicatiu amb collage.

Per continuar amb les propostes familiars, el cap de setmana del 23 i 24 de setembre, es convidarà a descobrir el gènere del còmic i crear onomatopeies pop, construïdes amb palets, còmics vivents i ‘bafarades’.

L’últim cap de setmana de setembre, els dies 30 de setembre i l’1 d’octubre, es donarà la benvinguda a la tardor. En aquesta ocasió, el taller familiar comptarà amb l’assistència de l’experta en reciclatge Marissa McDonald, que oferirà un taller sostenible utilitzant les lones que han servit com a material de promoció de les exposicions anteriors.

Els interessats en participar en les activitats programades a l’espai EduCarmen podran escollir entre diferents sessions sota reserva prèvia i amb un aforament limitat. Cal destacar que l’edat mínima recomanada és a partir de 4 anys i que els infants menors de 12 anys han d’anar sempre acompanyats d’un adult.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play