menu Home
Andorra

‘L’Andorra Economic Forum’ neix amb la voluntat de posar en valor el país a través d’un esdeveniment de primer nivell

Ràdio Valira | 28 d'agost de 2023

Andorra la Vella.- El Centre de congressos d’Andorra la Vella acollirà el pròxim 30 de setembre ‘L’Andorra Economic Forum’ (AEF), un esdeveniment de primer nivell sobre economia i empresa que es presenta amb la voluntat de reunir alguns dels economistes, alts directius i empresaris més destacats de parla hispana. La trobada, organitzada per Abast Global juntament amb Rack Labs, persegueix l’objectiu d’unir en una única iniciativa les veus líders en aspectes com l’emprenedoria, les tendències macroeconòmiques, la innovació i les noves tecnologies.

“Podríem haver organitzat l’esdeveniment a Madrid i assegurar-nos una macro participació, però ens interessava fer una aposta de país i donar valor afegit a Andorra” ha assegurat aquest dilluns la directora de comunicació d’Abast Global, Helena de Torres mentre assenyalava que, en aquests moments, el ritme d’inscripcions a l’esdeveniment -que té una capacitat per a 900 persones- avança a molt bon ritme. “Si la valoració és positiva, la intenció és convertir aquest fòrum en un esdeveniment anual” ha avançat.

La trobada, que va néixer a partir dels contactes que el despatx professional encapçalat pel CEO i assessor fiscal, Marc Urgell, ha anat recopil·lant al llarg dels últims anys, agruparà un total de vint ponents, amb noms nacionals i internacionals tan destacats com el de l’economista Rubén Manso o també el del prestigiós economista espanyol Daniel Lacalle, qui protagonitzarà la conferència de clausura del certamen. “Hem intentat que el perfil dels convidats es complementi. Tindrem ponents amb un to més institucional i tradicional, i d’altres amb un to més emprenedor, disruptiu o amplificador” ha anunciat De Torres tot comentant que també hi haurà cabuda per alts directius d’empreses multinacionals, de despatxos, d’startups d’èxit i personalitats rellevants de l’àmbit polític i institucional.”No sols busquem compartir el coneixement d’alt valor, sinó fomentar sinergies entre els assistents” ha indicat.

En aquest sentit, la trobada -que no es retransmetrà en directe per a cap canal amb l’objectiu de mantenir el caràcter d’un contingut singular- tindrà un programa únic amb quatre panells d’experts sobre economia, emprenedoria, Blockchain i innovació, i una d’addicional reservada per als més joves. A més, l’esdeveniment es complementarà amb diversos espais de networking on els assistents podran establir connexions amb altres persones. Amb el mateix objectiu, l’AEF també ha reservat pel darrer dia una trobada informal per a consolidar el networking que tindrà lloc en un ambient d’oci. “No volem que la gent vingui només a escoltar les conferències. Volem que parlin, que intercanviïn informació i que posin els seus interessos en comú” ha insistit la directora de comunicació d’Abast.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play