menu Home
Andorra

Projecte Vida engegarà un club de lectura a les biblioteques del país a partir de l’octubre

Ràdio Valira | 25 d'agost de 2023

Andorra la Vella.- Projecte Vida iniciarà a partir de l’octubre una col·laboració amb totes les biblioteques públiques del Principat. Segons ha comunicat aquest divendres la presidenta de l’associació, Eva Tenorio, l’entitat organitzarà un club de lectura amb l’objectiu de lluitar contra l’estigma que arrossega la salut mental.

L’activitat tindrà lloc a diversos espais públics del país com ara la Biblioteca comunal universitària de Sant Julià de Lòria, la biblioteca pública del Govern d’Andorra, la biblioteca d’Escaldes-Engordany, la biblioteca de la Massana, la biblioteca d’Encamp, la de Canillo o la del Pas de la Casa. En aquest sentit, tots els llibres al voltant del qual s’organitzaran les sessions formaran part de la col·lecció ‘Yonki Books’ i els participants els podran recollir de manera gratuïta gràcies a la col·laboració de la fundació Maria Aranzadi.

La primera trobada, tindrà lloc el 9 d’octubre a les 19:30 hores a la Biblioteca comunal universitària de Sant Julià de Lòria i girarà entorn del llibre ‘En busca de la verdad desnuda’ de Corine Schimith Carreira. Tothom qui hi estigui interessat ja pot realitzar la seva inscripció enviant un correu electrònic a cada biblioteca corresponent, o bé també s’hi pot adreçar de manera presencial.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play