menu Home
AndorraSocietat

Andorra la Vella obre el termini per inscriure’s a les 27 activitats per a la gent gran

Ràdio Valira | 25 d'agost de 2023

Andorra la Vella.- El termini d’inscripció per al curs 2023-2024 d’activitats adreçades a la gent gran que organitza el comú d’Andorra la Vella ja està obert. Els cursos i tallers començaran oficialment al setembre i tenen per objectiu estimular el cos, la ment i fomentar l’expressió artística i creativa. Seguint la línia d’anys anteriors, s’han preparat 27 propostes.

Tal com informen des del comú, entre les activitats que s’han inclòs al programa del pròxim curs s’ha decidit mantenir aquelles que tenen força acceptació entre la gent gran i que en edicions anteriors han tingut un bon nombre de participats. Així, es continuarà fent classes de ioga, gimnàstica de manteniment i de tonificació, ball en línia, cursos de memòria o de fotografia amb el telèfon mòbil. L’any passat, a més, es va recuperar el cant coral, que s’havia aturat a causa de la pandèmia i continuarà oferint-se aquest curs.

Els Serradells també torna a obrir les portes a la gent gran per tal d’oferir activitats aquàtiques durant els pròxims mesos, com la natació o l’aquagim. El centre esportiu també acollirà altres propostes, com el tennis taula. La resta d’activitats es repartiran entre el centre cultural La Llacuna, l’Enclau o l’estadi comunal Joan Samarra Vila. A l’aire lliure, a més, també s’han organitzat excursions amb raquetes de neu.

Com a novetat aquest any s’ha decidit incloure activitats que completen tots els àmbits que es volen treballar amb la gent gran, que van en la línia dels seus interessos i que donen resposta a algunes de les seves necessitats. Així, s’ha plantejat un taller de nutrició, per aprendre a fer una dieta més equilibrada; sessions per a iniciar-se en el món del ball de saló i, per últim, un curs d’intel·ligència emocional.

Per completar l’oferta s’han inclòs les sessions per a iniciar-se al món de l’òpera i la dansa, les trobades per a aprendre a ballar sevillanes, el club de lectura i el punt d’humor (trobades per riure i passar una bona estona). Des del comú recorden que les propostes són gratuïtes.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play