menu Home
Andorra

Epizen preveu arribar als 10.000 visitants diaris durant l’agost

Ràdio Valira | 31 de juliol de 2023

Andorra la Vella.- Epizen celebra el primer aniversari amb xifres de rècord. Si el desembre passat s’arribava al milió de visitants i al maig s’assolia el milió de tiquets venuts, aquest agost s’espera l’arribada d’entre 8.000 i 10.000 visitants diaris. Un any després de la seva inauguració, el centre comercial s’ha posicionat en la seva categoria com a un referent tant entre el públic país com en el turisme de proximitat. El resultat és fruit de diversos elements, entre els quals destaquen la creixent oferta en marques líders en la seva categoria, la incorporació de nous serveis d’atenció al client i la confiança dipositada pels visitants.

“Estem satisfets de com hem funcionat aquest primer exercici, ha estat un any de creixement”, explica Edgar Martínez, director d’Epizen, que destaca que el centre encara ha de continuar creixent. “Una vegada es posi en marxa la segona fase, que comportarà més metres quadrats de superfície comercial i una oferta més gran i encara més diversificada, la velocitat que emprendrà Epizen farà que ens convertim en l’epicentre que ens vam proposar ser ara fa un any”.

Martínez subratlla que “a part de la clientela procedent d’Andorra, els visitants de les comarques veïnes ens han ajudat a assolir la xifra de més d’un milió de tiquets venuts. Des del punt de vista turístic som un centre comercial més entre tota l’oferta que hi ha al país, on es viu una important competència en preus. En canvi, pel que fa a l’oferta comercial més diferenciada, la que podríem definir com ‘l’altra part d’Epizen’, és on estem recollint els millors fruits. Puc assegurar que anem al ritme previst de tràfic i venda de tiquets”. Cal destacar que el públic nacional suposa aproximadament el 30%, mentre que la resta el conformen visitants de localitats i comarques properes a Andorra, Espanya, França i altres països com Portugal.

Amb la posada en marxa de la segona fase, prevista a la tardor, Epizen duplicarà la superfície comercial amb el condicionament de fins a 13.000 metres quadrats més que acolliran noves marques i botigues, així com nous espais de restauració, de lleure i d’oci. A banda del creixement de l’oferta comercial i gastronòmica, el centre guanyarà també un gran aparcament al soterrani. Tota l’actuació és previst que es completi al llarg del 2024.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play