menu Home
AndorraSocietat

S’enfila a sobre d’un camió, es despulla, insulta als agents i acaba detingut

Ràdio Valira | 19 de juliol de 2023

Andorra la Vella.- Un jove de 23 anys va ser detingut dimarts a la tarda a Andorra la Vella com a presumpte autor de delictes contra la funció pública, contra la llibertat i contra l’honor. Segons informa el Cos de Policia aquest dimecres, els agents van ser requerits perquè el jove estava molt alterat, s’havia enfilat i despullat a sobre d’un camió i no volia baixar. Quan els efectius van intervenir per evitar que es pogués fer mal i ajudar-lo, aquest es va mostrar agressiu escopint, desobeint, resistint-se, insultant i amenaçant de mort els policies.

La policia també va detenir dimarts al vespre un jove de 18 anys per donar positiu en drogues al volant. L’arrest es va efectuar arran d’un accident a la CG5 a l’altura de la rotonda d’Erts entre el vehicle que conduïa el noi i una motocicleta, ambdós amb matrícula andorrana. La conductora de la moto, una dona de 55 anys, va resultar ferida i va haver de ser traslladada a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell.

També per conduir sota els efectes de les drogues, el mateix dimarts, la policia va detenir dos homes més, cap dels dos residents. Un d’ells, de 24 anys, va ser arrestat de matinada a Canillo, i l’altre, de 20 anys, va ser detingut a mig matí a la frontera del riu Runer. Més tard es va arrestar una dona de 36 anys i no resident com a presumpta autora d’un delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic per falsificar un certificat d’experiència laboral per tal d’obtenir el permís de residència i treball.

Finalment, la policia ha arrestat dues persones més les darreres hores per positius d’alcoholèmia. Es tracta de dos homes de 49 i 53 anys amb taxes d’alcohol en sang d’1,53 i d’1 respectivament.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play