menu Home
AndorraSocietat

Restriccions en el trànsit durant el Festival d’Astronomia Andorra Comapedrosa

Ràdio Valira | 6 de juliol de 2023

Andorra la Vella.- El departament de Mobilitat informa de diferents restriccions viàries que hi haurà aquest dissabte 8 de juliol amb motiu de la celebració del Festival d’Astronomia Andorra Comapedrosa. Concretament, entres les 23 hores i la 1 de la matinada, la CG5 quedarà tallada al trànsit a partir del Mas de Ribafeta.

A conseqüència d’aquest fet, es recomana als conductors accedir a la zona abans de les 23 hores, ja que a partir d’aquella hora l’enllumenat públic quedarà apagat. En aquest sentit, es recorda que els aparcaments habilitats seran el de les Berques, el de Josep Serra, el del Parc Natural del Comapedrosa i el de la carretera de Comallemple.

Així mateix, mobilitat també informa que només hi haurà un aparcament habilitat a partir de les 23 hores que serà el que hi ha ubicat a la carretera del Mas de Ribafeta cap avall. L’accés, però, estarà autoritzat pels veïns i els clients dels hotels de la zona.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play