menu Home
Andorra

El nou alcalde de La Seu d’Urgell referma el compromís de bon veïnatge amb el Govern d’Andorra

Ràdio Valira | 29 de juny de 2023

Andorra la Vella.- Visita oficial de l’alcalde de La Seu d’Urgell, Joan Barrera, al cap de Govern, Xavier Espot. La d’aquest migdia ha estat la primera trobada entre el nou mandatari de la capital de l’Alt Urgell, que va prendre possessió del càrrec el passat 17 de juny, i el cap de l’Executiu.

Joan Barrera ha manifestat la voluntat de continuar col·laborant amb el Govern d’Andorra en diversos àmbits alhora que ha expressat el compromís de reforçar lligams en qüestions com la cooperació en l’àmbit de la sanitat o de la Comunitat de Treball dels Pirineus, i pel que fa al projecte de la candidatura transnacional per a la inscripció a la llista de patrimoni mundial de la UNESCO sobre la creació del coprincipat.

Espot i Barrera han tractat qüestions vinculades amb l’aeroport Andorra-La Seu i la mobilitat terrestre, dos temes que han abordat posteriorment amb el secretari d’Estat de Transició Energètica, Transports i Mobilitat, David Forné. En aquest sentit, tots dos han mostrat la voluntat ferma de millorar el servei de transport de passatgers i reforçar les freqüències entre els dos territoris atesa la mobilitat de treballadors fronterers.

L’alcalde s’ha mostrat partidari d’explorar noves sinergies amb el Principat com a motor i dinamitzador de l’economia del territori pirinenc.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play