menu Home
AndorraSocietat

L’UdA acollirà el Fòrum internacional d’educació i tecnologia

Ràdio Valira | 19 de juny de 2023

Sant Julià de Lòria.- La Universitat d’Andorra (UdA) acollirà el 30 de juny la novena edició del Fòrum internacional d’educació i tecnologia (FIET), un espai de trobada que des de l’any 2014 reuneix anualment figures de rellevància internacional relacionades amb el món de la tecnologia educativa. Sota el títol ‘Repensant els espais i els recursos digitals per a l’aprenentatge’, l’edició 2023 del FIET es desenvoluparà principalment a la sala Sergi Mas, ubicada a l’antiga casa comuna de Sant Julià de Lòria.

Investigadors, experts i professionals vinculats amb el món de l’educació i la tecnologia hi compartiran la recerca i les experiències innovadores més actuals en aquest àmbit, i debatran sobre la transformació educativa a través de les tecnologies digitals i dels avenços relacionats amb els espais i recursos digitals per a l’aprenentatge.

La jornada tindrà lloc des de les deu del matí fins les set de la tarda, i es dividirà en diverses sessions. La primera activitat del matí serà restringida als membres del grups de recerca i es farà dins de la universitat, mentre que la resta d’activitats programades, a la sala Sergi Mas a comptar de dos quarts de dotze, estaran obertes a tots els participants inscrits.

Hi destaca la conferència del comunicòleg Genís Roca, president de la Fundació PuntCat, que oferirà una perspectiva del moment actual en l’entorn educatiu, analitzarà les tendències de futur i proposarà eines per a la gestió de la transformació digital als centres d’ensenyament. La resta del programa inclourà ‘El racó de la recerca’, on s’exposaran les comunicacions presentades, i una ‘Conversa entre experts’ amb la participació de Guillermo Bautista (Universitat Oberta de Catalunya), Francesc Esteve (Universitat Jaume I) i Neus Lorenzo (Societat Catalana de Pedagogia).

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play