menu Home
Andorra

AV.- Els comuns recuperaran la competència sobre la recollida selectiva de material orgànica

Ràdio Valira | 5 de juny de 2023

Sant Julià de Lòria.- La cònsol major d’Escaldes-Engordany, Rosa Gili, i el cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral, han anunciat aquest dilluns durant la roda de premsa posterior a la reunió de mandataris comunals que les quatre corporacions recuperaran les competències pel que fa a la recollida selectiva de matèria orgànica a grans productors. De fet, Gili ha detallat que actualment el comú d’Andorra la Vella ja es troba treballant en l’elaboració d’un plec de bases que es publicarà pròximament amb relació a aquest procés.

 

La recollida en qüestió es va iniciar anys enrere i, fins ara, era Govern qui gestionava la recollida en nom dels comuns. “El que fem és renovar-ho. Ens en fem càrrec nosaltres vist que la competència de la recollida de residus és nostra” ha indicat la cònsol major escaldenca.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play