menu Home
AndorraSocietat

AV.- La Cambra de Comerç alerta de manca de mà d’obra generalitzada

Ràdio Valira | 18 de maig de 2023

Andorra la Vella.- La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis alerta de la manca de mà d’obra qualificada com un dels majors problemes del sector empresarial del país. Així ho han manifestat aquest dijous durant la presentació dels resultats de l’enquesta de clima empresarial del segon semestre del 2022 el president i la directora adjunta de l’entitat, Josep Maria Mas i Sol Rossell, respectivament, qui han exposat que la dificultat per trobar treballadors, juntament amb els efectes de la inflació, l’increment dels costos d’explotació i l’augment dels tipus d’interès i l’enduriment de l’accés al finançament, centren les preocupacions del teixit. Els responsables de l’organisme també han fet el punt sobre l’estat de viabilitat econòmica de les empreses enquestades indicant que una de cada deu empreses es troba en risc de fallida.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play