menu Home
AndorraSocietat

AV.- Espot destaca que començaran a treballar ja per conformar els pactes d’estat per la UE, les pensions i la salut

Ràdio Valira | 15 de maig de 2023

Andorra la Vella.- El cap de Govern, Xavier Espot, ha manifestat, després d’haver jurat el càrrec, que el nou executiu que anunciarà aquest dilluns a la tarda “no ha de tenir els cent dies de gràcia” i ha de començar a “treballar des de demà mateix” per “assolir amb bona nota els reptes” que ha esmentat en el seu discurs després de la presa de possessió del càrrec i molts dels quals passen per la configuració dels tres pactes d’estat que va anunciar en el debat d’investidura: per la Unió Europea, per la sostenibilitat del sistema de pensions i pel sistema de salut pública. “En això treballarem perquè com més aviat estigui conformat aquest instrument més aviat podrem prendre decisions en aquest sentit”, ha destacat.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play