menu Home
Andorra

Myandbank amplia el ‘Pla Amic’ fins al 30 de juny

Ràdio Valira | 12 de maig de 2023

Escaldes-Engordany.- Myandbank, el banc 100% digital d’Andbank, reactiva a partir d’aquest divendres 12 de maig, la campanya ‘Pla amic’, amb la qual el titular pot arribar a guanyar 200 euros, vint per usuari, distribuint el ‘codi amic’ a un màxim de deu persones perquè obrin compte amb 100 euros o activin Bizum. El nou client també ingressarà vint euros, més dos euros de remuneració del compte en el cas que faci un ingrés de cent euros, fent servir el codi.

Des de l’entitat bancària informen que tots els titulars d’un compte a Myandbank que tinguin el Bizum activat tindran a la seva aplicació un ‘codi amic’ que podran compartir. Un cop tinguin tots el compte obert amb 100 euros o el Bizum activat, rebran 20 euros cadascun.El codi serveix per a un màxim de 10 amics, i aquests, un cop fets tots els passos, podran accedir també a un codi per distribuir a altres persones. La campanya estarà vigent fins al 30 de juny del 2023.

Compte al 2% i carteres des de 150 euros

Recentment, l’entitat va augmentar la remuneració del compte al 2% i fins als 50.000 euros, una oferta que s’emmarca en l’estratègia de Myandbank d’oferir productes i serveis destinats a democratitzar els avantatges de l’estalvi i la inversió. En aquesta línia, va presentar fa unes setmanes quatre carteres de fons indexats adaptades a diferents perfils de clients i compostes per fons de les gestores internacionals Vanguard i iShares.

La inversió en aquestes carteres es pot fer a partir de 150 euros i amb les comissions més baixes del mercat: 0,30% de gestió i 0,20% de custòdia (IGI inclòs). Myandbank disposa de suport telefònic (+376 881 960) en el cas que algun usuari necessiti ajuda o tingui dubtes en alguna fase del procés per donar-se d’alta. Així mateix, té a disposició dels interessats un correu electrònic al qual poden enviar les seves consultes en horari no laboral (hola@myandbank.com).

ANA


 • Ara en directe
 • PROPERAMENT • cover play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • play_circle_filled

  RAC1
  Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play