menu Home
Andorra

El Centre de Formació al Llarg de la Vida ofereix un curs sobre finances per a joves

Ràdio Valira | 2 de maig de 2023

Andorra la Vella.- El Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior, a través del Centre de Formació al Llarg de la Vida, ofereix els dimarts 16, 23 de maig i 6, 13, 20 de juny del 2023, de 18:00 a 20:00 h, el Curs ‘Finances per a joves’. L’objectiu del curs és fomentar hàbits responsables relacionats amb la planificació de la despesa i està destinat a joves d’entre 16 i 30 anys.

 

Les persones assistents aprendran a gestionar un pressupost, planificar i controlar les despeses particulars de manera responsable. El curs té una durada de 10 hores que es realitzaran durant 5 sessions de 2 hores. El curs s’ofereix de manera gratuïta i s’impartirà a les aules del Centre de Formació al Llarg de la Vida.

 

Les inscripcions estaran obertes fins al pròxim 10 de maig i es poden fer a través de la pàgina web del Centre de Formació al Llarg de la Vida: https://www.cflv.ad/. La formalització de la inscripció es farà per ordre d’arribada.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play