menu Home
Andorra

AV.- Inversió de cinc milions d’euros per ampliar la xarxa de calor de FEDA a Canillo

Ràdio Valira | 2 de maig de 2023

Canillo.- FEDA invertirà cinc milions d’euros a l’ampliació de la xarxa de calor de la parròquia de Canillo. Així ho han informat el director general de la parapública, Albert Moles, el gerent de FEDA Ecoterm, Jordi Travé, el cònsol major canillenc, Francesc Camp, i la ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sosteniblitat, Sílvia Calvó, qui aquest dimarts han signat el conveni entre el comú i l’elèctrica per incrementar fins als vuitanta edificis el nombre de clients que es podran embrancar a la xarxa. D’aquesta manera, la longitud de la xarxa, que es troba en funcionament des del 2016, passarà dels quatre quilòmetres als set i mig i podrà donar subministrament a 2.800 llars. “Actualment, estem subministrant a unes 1.800 llars aproximadament i l’ampliació ens permetrà créixer en mil més”, ha indicat Travé. La previsió és que les obres s’iniciïn enguany i s’allarguin fins al 2027.

ANA


 • Ara en directe
 • PROPERAMENT • cover play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • play_circle_filled

  RAC1
  Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play