menu Home
Andorra

Educació presenta deu vìdeos per conèixer i celebrar els 40 anys d’Escola Andorrana

Ràdio Valira | 21 d'abril de 2023

Andorra la Vella.- Amb motiu de la celebració dels 40 anys d’Escola Andorrana, el ministeri d’Educació i Ensenyament Superior ha impulsat juntament amb les 12 escoles andorranes, l’elaboració d’un conjunt de vídeos breus on es presenten esdeveniments, activitats o accions que es duen a terme als centres educatius.

Cadascun dels vídeos explica temàtiques diferents i té l’objectiu de donar visibilitat als valors i als trets que defineixen l’Escola Andorrana des dels seus inicis. Els vídeos es difondran de forma esglaonada i el primer es publica aquest divendres i dona el tret de sortida a una comunicació setmanal que es mantindrà fins a finals de juny. En aquest primer vídeo es poden conèixer i descobrir les diverses activitats que impulsa durant el curs l’Escola Andorrana d’Escaldes-Engordany. Aquesta activitat se suma a la resta d’iniciatives que s’han anat desenvolupant al llarg de l’any per celebrar l’efemèride.

Els vídeos es publicaran a la web del ministeri d’Educació i Ensenyament Superior i a les xarxes socials de totes les escoles andorranes, així com a la de l’Associació de Pares i Mares de l’Escola Andorrana.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play