menu Home
Andorra

CM.- Licitats els treballs per habilitar el CAP de Ciutat de Valls

Ràdio Valira | 20 d'abril de 2023

Andorra la Vella.- El projecte per fer un centre d’atenció primària (CAP) a Ciutat de Valls avança. Així, el consell de ministres ha aprovat aquest dimecres la licitació dels treballs de condicionament de l’espai, a través d’un concurs nacional, amb procediment obert i contractació ordinària.

Aquest nou CAP, de gairebé 200 metres quadrats, s’ubicarà en l’edifici que havia acollit l’escola espanyola, situat al carrer Ciutat de Valls. Disposarà de dues sales de visites d’infermeria, una de visita del metge de capçalera, una assistencial polivalent, un despatx per treball o educador social, a més de l’àrea de suport i l’àrea administrativa.

El plec de bases es podrà descarregar, un cop publicat l’edicte al BOPA del pròxim dimecres, al web de la plataforma de contractació del sector públic. Les ofertes s’hauran de presentar en aquesta mateixa plataforma, abans del 9 de juny.

ANA


 • Ara en directe
 • PROPERAMENT • cover play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • play_circle_filled

  RAC1
  Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play