menu Home
Andorra

Talls de circulació a l’avinguda Meritxell per l’arribada de les Falles de València

Ràdio Valira | 14 d'abril de 2023

Andorra la Vella.- El departament de Mobilitat informa que aquest dissabte, 15 d’abril, el trànsit rodat es veurà tallat a l’avinguda Meritxell, des de la plaça de la Rotonda fins a la plaça Príncep Benlloch, amb motiu de la cercavila dels fallers que acollirà la capital. Així, les restriccions en la circulació tindran lloc de les 11 a les 12.30 hores i de les 18.30 a les 21.30 hores.

De cara a diumenge, entre les 13.45 i les 14.30 hores aproximadament, el carrer Doctor Vilanova també romandrà tallat al trànsit i als vianants entre la rotonda del Govern i la de Prada Casadet pel mateix motiu anterior. En aquest sentit, es desviarà la circulació al carrer Prat de la Creu entre la rotonda de Tobira i el Pont nou, excepte per als veïns.

ANA


 • Ara en directe
 • PROPERAMENT • cover play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • play_circle_filled

  RAC1
  Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play