menu Home
Andorra

CM.- Obert el concurs per a la concessió del refugi guardat del Comapedrosa

Ràdio Valira | 13 d'abril de 2023

Andorra la Vella.- El Govern ha aprovat aquest dimecres l’obertura del període per poder-se presentar en la concessió per a la gestió del servei públic del refugi guardat del Comapedrosa. Tal com ha explicat Víctor Filloy, que aquest dimecres ha comparegut en qualitat de ministre portaveu en funcions, la licitació té com a objectiu poder donar en concessió la gestió, l’explotació i el manteniment del refugi guardat del Comapedrosa, de les instal·lacions i dels equipaments del refugi, així com el manteniment de pintura del refugi lliure durant el 2023.

La durada de la concessió s’estableix des de la data de signatura del corresponent contracte fins al 31 de desembre del 2023. Acabat el termini de vigència del primer termini, si no s’ha comunicat a l’adjudicatari que es licitarà un nou concurs per al 2024, el contracte es renovarà anyalment fins una durada màxima de 3 anys.

“El Govern continua així apostant per impulsar la xarxa de refugis guardats que permet donar la volta al país de forma sostenible i respectuosa amb el medi ambient”, ha manifestat el ministre en funcions. A més, ha afegit que l’equipament ha de ser un punt de referència, d’avituallament i de descans pels excursionistes, pels muntanyencs i en general pels usuaris de la vall. També ha de ser, ha dit, un punt d’informació sobre els paisatges, les zones humides, la biodiversitat i els valors del parc natural del Comapedrosa.

El concurs públic és nacional i amb procediment obert i el termini per presentar oferta està obert fins al proper 4 de maig. El plec de bases es pot descarregar gratuïtament a la web de la plataforma de contractació del sector públic del Govern.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play