menu Home
Andorra

CM.- Comencen els tràmits perquè l’hotel Casamanya sigui la seu del ministeri de Medi Ambient

Ràdio Valira | 6 d'abril de 2023

Andorra la Vella.- El Govern ha iniciat ja els tràmits perquè l’antic hotel Casamanya sigui la seu del ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat. Així, aquest dimecres ha aprovat la convocatòria d’un concurs d’idees per a la selecció d’un professional de l’arquitectura per a la redacció del projecte i direcció de les obres de rehabilitació i posada en valor de l’edifici.

Cal recordar que El passat mes de gener el cap de Govern, el cònsol major del comú d’Ordino i les llevadores del quart d’Ordino, van signar el conveni de col·laboració i cessió temporal d’ús per la posta en valor de l’edifici de l’antic hotel Casamanya a través del qual s’estipula la rehabilitació i posada en valor aquest immoble, patrimoni cultural del país i donar-hi un ús conforme a l’interès general i ubicar-hi les dependències del ministeri de Medi Ambient.

Així, ara s’ha aprovat la licitació del concurs d’idees per a la selecció d’un professional de l’arquitectura per a la redacció del projecte constructiu i la direcció de les obres de rehabilitació, de caràcter nacional amb procediment obert i modalitat ordinària.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play