menu Home
Andorra

Els bombers extingeixen un incendi en un xalet d’Auvinyà

Ràdio Valira | 3 d'abril de 2023

Andorra la Vella.- Efectius del Cos de Bombers han estat treballant en l’extinció d’un incendi que s’ha declarat aquest dilluns al matí en un xalet a la zona residencial d’Auvinyà, a Sant Julià de Lòria, el qual ha quedat calcinat. Segons han informat els cossos d’emergència, no s’han hagut de lamentar víctimes i la petita afectació que les flames han tingut sobre la vegetació del voltant s’ha pogut controlar immediatament. Fins al lloc dels fets s’han desplaçat diverses dotacions dels bombers i un helicòpter.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play