menu Home
Andorra

FOTONOTÍCIA.- Santañes mostra ‘Color dins la foscor’ després d’haver superat un càncer

Ràdio Valira | 30 de març de 2023

Andorra la Vella.- L’artista Cecília Santañes ha plasmat en imatges una vivència personal tan difícil com viure un càncer de mama. El resultat ha estat una exposició d’il·lustracions que es poden veure des d’aquest dimecres i fins al 28 d’abril al vestíbul del Centre cultural la Llacuna. A més, Santañes ha recollit aquestes vivències al llibre ‘Color dins la foscor’, que edita Culturàlia. Dibuixar l’ha ajudat a convertir una ressonància magnètica en un viatge per l’univers, la quimioteràpia en un viatge a l’infinit, i la visita a l’oncòleg en un número de circ… El llibre, a més d’haver estat una teràpia per a ella, pot ser una eina d’ajuda a persones que estiguin patint un càncer o per als seus familiars. També pot ser un canal de comunicació amb els infants i joves per explicar-los què significa la malaltia.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play