menu Home
Andorra

Detingut un home per causar danys a un vehicle i un patinet

Ràdio Valira | 13 de març de 2023

Andorra la Vella.- La policia ha detingut el darrer cap de setmana un total de nou persones. Cal destacar la detenció, el divendres passat a un quart de dotze del matí a Escaldes-Engordany, d’un home no resident de 24 anys, que va ser arrestat com a presumpte autor d’un delicte contra el patrimoni. L’home va causar danys a un vehicle que es trobava estacionat a l’interior d’un aparcament públic, i un patinet de lloguer, uns fets que van tenir lloc en el decurs de la matinada.

D’altra banda, per possessió de productes estupefaents, es van detenir dues persones no residents a la frontera del riu Runer, de 41 i 30 anys respectivament. A la primera se li va trobar 1,8 grams d’MDMA, i una petita quantitat d’èxtasi líquid i bolets al·lucinògens. La segona duia 0,3 grams de cocaïna. A més, va donar positiu a la prova de control de tòxics salivar.

Pel que fa a les detencions per conduir sota els efectes de l’alcohol o les drogues, durant el cap de setmana s’han arrestat un total de quatre persones. Tots homes residents, d’edats compreses entre els 20 i 59 anys, amb taxes de 0,99 a 2,34 g/l respectivament, a més, un d’ells va donar positiu en el control de tòxics salivar.

Així mateix, es va produir la detenció d’un home resident de 20 anys per un delicte contra la funció pública i contra el patrimoni. L’home hauria causat danys a una porta d’un establiment d’oci nocturn a Canillo, i va causar aldarulls i va intentar agredir els empleats de seguretat. En el moment de ser interpel·lat pels funcionaris de policia, es va abraonar contra un dels agents, motius pels quals es va procedir a la seva detenció.

Segons informa la policia, també es va detenir un home resident de 34 anys per un delicte contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic a Canillo, en agredir la seva parella en el decurs d’una discussió.

ANA


 • Ara en directe
 • PROPERAMENT • cover play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • play_circle_filled

  RAC1
  Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play