menu Home
Andorra

La policia deté dos homes que preparaven un furt a un establiment d’Andorra la Vella

Ràdio Valira | 10 de març de 2023

Andorra la Vella.- La policia ha detingut dos homes com a presumptes autors d’un delicte contra el patrimoni. Es tracta de dos no residents de 35 i 45 anys que estaven organitzant un furt en un establiment d’Andorra la Vella. Havien estat vigilant el local, analitzant els sistemes de seguretat i preparant-ne l’entrada. La detenció, que va aconseguir evitar el furt segons informa la policia, es va produir dimecres a primera hora de la tarda, quan se’ls va localitzar a la capital després d’una investigació que va començar diumenge al vespre davant els primers indicis de la presència dels dos individus als voltants de l’establiment. Formen part d’un grup organitzat i un d’ells tenia una ordre de recerca judicial per un furt en un comerç l’any 2017. Els dos homes van passar a disposició judicial dijous a la tarda.

Els darrers dies, la policia també ha detingut set persones per possessió de drogues. Dilluns a la nit es va arrestar un home no resident de 33 anys a la frontera del riu Runer amb un gram de metamfetamina; dimarts a la tarda, a la Massana, els agents van detenir un resident de 44 anys amb 0,6 grams de cocaïna; dimecres, en les proximitats d’un local d’oci nocturn de la parròquia de Canillo, es va arrestar un home resident de 29 anys amb 1,1 grams d’MDMA; la matinada de dijous, els agents també van detenir dos homes residents de 19 i 20 anys amb 0,6 grams d’heroïna, i, la matinada d’aquest divendres, s’ha arrestat dos homes més, un resident de 23 anys a Andorra la Vella amb una cigarreta impregnada de cocaïna i un altre resident de 33 a Canillo amb 1,2 grams de cocaïna.

Aquesta setmana, també s’ha detingut un home, resident de 30 anys, per conduir sota els efectes de les drogues i que, a més, es trobava en possessió de 0,8 grams d’èxtasi.

Els arrestats per alcoholèmia els darrers dies han estat tres. Un d’ells és un resident de 61 anys a qui es va detenir amb una taxa d’1,09 arran d’un accident amb danys materials dimecres. La matinada de dijous, la policia va arrestar un home resident de 22 anys amb una taxa de 0,88 a qui va controlar després que intentés escapar d’un control i no fer cas de les indicacions dels agents. Per aquest motiu, també se’l va detenir com a presumpte autor d’un delicte contra la funció pública. La matinada d’aquest divendres, un altre home, resident de 39 anys, ha estat arrestat amb una taxa de 0,97 en un control rutinari.

Finalment, la policia també ha detingut, aquesta setmana a Andorra la Vella, un home resident de 42 anys com a presumpte autor d’un delicte contra l’administració de justícia per crebantar una ordre d’arrest domiciliari, i un no resident de 25 anys al Pas de la Casa com a presumpte autor d’un delicte contra la funció pública per crebantar una expulsió administrativa.

ANA


 • Ara en directe
 • PROPERAMENT • cover play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • play_circle_filled

  RAC1
  Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play