menu Home
Andorra

Myandbank llança una campanya amb què es pot guanyar fins a 200 euros

Ràdio Valira | 27 de febrer de 2023

Andorra la Vella.- Myandbank, el banc 100% digital d’Andbank, ha llançat la campanya ‘Qui té un amic té un tresor’, amb la qual el titular d’un compte a Myandbank pot guanyar fins a 200 euros, només pel fet de distribuir el ‘codi amic’ a un màxim de deu amics o familiars que es donin d’alta i activin el Bizum del seu compte. Per la seva part, el nou client que faci ús del codi, també guanyarà vint euros.

L’entitat llança aquesta campanya amb l’objectiu de promoure els pagaments instantanis, una forma àgil i fàcil de fer petits enviaments de diners de manera immediata i gratuïta a través del mòbil, segons informen.

Actualment, Myandbank ja té més de 5.000 comptes oberts i operatius i és l’única entitat que disposa de Bizum a Andorra. Pel que fa a les operacions amb Bizum, des del seu llançament a final de novembre de l’any passat, s’han efectuat més d’11.500 operacions per un import de més de 900.000 euros.

Mecànica de la campanya
Tots els titulars d’un compte a Myandbank que tinguin el Bizum activat tindran a la seva app un ‘codi amic’, que podran compartir amb un màxim de deu amics o familiars. Un cop tinguin tots el compte obert i el Bizum activat, rebran cadascun vint euros bruts. El codi serveix per a un màxim de deu amics, i aquests, un cop fets tots els passos d’activació del Bizum, podran accedir també a un codi per distribuir a altres amics o familiars. La campanya arrenca aquest mateix dilluns i estarà vigent fins al 31 de març. Les bases per a participar en la campanya es troben a la web Myandbank.com.

Myandbank és un banc 100% en línia, i per ser client d’aquesta entitat no cal tenir prèviament un compte a Andbank. L’entitat ofereix un compte totalment gratuït, sense comissions, que permet domiciliar qualsevol rebut, ofereix Bizum i transferències nacionals i internacionals gratuïtes. També incorpora un compte remunerat a l’1% fins a 30.000 euros. Myandbank disposa de suport telefònic en el cas que algun usuari necessiti ajuda o tingui algun dubte en algun del procés per donar-se d’alta. Així mateix, té a disposició dels interessats un correu electrònic al qual poden enviar les seves consultes en horari no laboral.

Sobre Myandbank
Myandbank és la primera solució Fintech amb base a Andorra, que pertany a un grup financer andorrà. Està destinada a tota mena de perfils d’usuaris residents a Andorra, clients o no d’Andbank, les inversions i els estalvis dels quals a Myandbank estan protegits pel Fagadi. El nou banc digital és l’única entitat que compta amb Bizum a Andorra. Bizum és una solució digital que permet pagar de mòbil a mòbil de manera immediata als usuaris que disposin d’ella. També, inclou la possibilitat de fer transferències nacionals i internacionals sense comissió, un compte remunerat a l’1% fins a 30.000 euros i targeta de dèbit gratuïta.

La web (www.myandbank.com) i l’app, disponible a Apple Store i Google Play, estan dissenyades perquè l’usuari es mogui de manera àgil i intuïtiva.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play