menu Home
AndorraSocietat

La vall central clou els actes de Carnaval amb la crema del Carnestoltes

Ràdio Valira | 22 de febrer de 2023

Escaldes-Engordany.- La plaça Coprínceps d’Escaldes-Engordany ha estat l’escenari del judici del Carnestoltes, en el marc de la celebració conjunta de les festes de Carnaval a les parròquies de la vall central. Durant el judici, com va passar durant el pregó, la sàtira i la crítica a qüestions d’actualitat han estat ben presents. I és que les parts, durant l’escenificació, han acusat el Carnestoltes de les llargues cues a la Massana i a la vall central, de la saturació de la justícia o de la crisi de l’habitatge, entre altres ‘càrrecs’, pels quals, finalment, el batlle l’ha condemnat a la crema, donant així per tancades les festes de Carnaval d’aquest any. A l’acte també hi han participat l’Esbart Santa Anna d’Escaldes-Engordany i l’Esbart Dansaire d’Andorra la Vella amb dues actuacions a la plaça, prèvies a la crema del ninot del Carnestoltes.

Cal recordar que l’acte central del programa del Carnaval conjunt va tenir lloc aquest dissabte passat a la tarda amb la cercavila de disfresses. La desfilada va començar al parc de la Mola d’Escaldes-Engordany i va finalitzar a la plaça Príncep Benlloch d’Andorra la Vella, amb una botifarrada per a tots els participants en la plaça del Poble i l’actuació de les comparses que van participar en el concurs de coreografies a l’auditori del Centre de congressos.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play