menu Home
AndorraEsports

L’ACA trasllada l’eSports Center a la seva seu d’Andorra la Vella

Ràdio Valira | 12 de febrer de 2023

Andorra la Vella.- L’ACA eSports Center, el centre d’entrenament d’alt rendiment per a esportistes digitals, es traslladarà d’Ordino a Andorra la Vella. Concretament, les instal·lacions s’ubicaran a la seu de l’Automòbil Club d’Andorra. Així ho va explicar la cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, a preguntes de l’oposició durant la sessió de consell de comú celebrada aquest divendres.

Marsol va explicar que des de l’ACA es va informar el comú d’aquest canvi d’ubicació, un trasllat que des de la corporació comunal es veu “de bon ull”, ja que es creu que es tracta d’un tipus d’activitat que té “futur”, perquè hi ha molts esportistes, i especialment menors, que estan interessats per aquest món dels esports digitals. La cònsol major va subratllar el fet que el projecte sigui “seriós” la qual cosa fa que el comú s’hi impliqui amb una dotació de 25.000 euros a l’any, com a soci col·laborador. D’aquesta manera, es considera que els esportistes podran dur el nom d’Andorra la Vella en les competicions on prenguin part, amb l’impacte favorable que això pugui tenir per a la parròquia. A més, Marsol va avançar que hi ha altres projectes “interessants” que poden anar sorgint al voltant dels esports digitals.

El centre d’esports digitals de l’ACA són unes instal·lacions que han estat dissenyades amb l’objectiu de “millorar la productivitat i el rendiment esportiu” dels esportistes digitals d’automobilisme. El centre disposa, com va subratllar Marsol, de diferents àrees i serveis, per ajudar a potenciar el rendiment esportiu.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play