menu Home
Andorra

L’augment de les pensions arribarà al febrer

Ràdio Valira | 24 de gener de 2023

Andorra la Vella.- La Caixa Andorrana de Seguretat Social (CASS) ha informat aquest dimarts als seus pensionistes que en les pensions pagades el mes de gener no es repercutirà l’increment de l’IPC del 2023. Així, des de la CASS s’indica que l’increment no es pot realitzar fins que la llei del pressupost del 2023, que disposa de les condicions dels increments, estigui aprovada i publicada.

D’aquesta manera, serà en el pagament de les pensions del mes de febrer quan s’aplicarà l’increment, que inclourà també l’augment corresponent del mes de gener donat que es pagarà de manera retroactiva.

ANA


 • Ara en directe
 • PROPERAMENT • cover play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • play_circle_filled

  RAC1
  Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play