menu Home
Andorra

El vent, el gran protagonista després de la nevada de les darreres hores

Ràdio Valira | 20 de gener de 2023

Andorra la Vella.- Després de la nevada d’aquest dijous a la tarda i aquesta passada nit el vent està sent el gran protagonista aquest divendres. De fet, tal com informa el Servei Meteorològic la nevada ha deixat fins a 26 centímetres de neu nova a Sorteny i el vent ha registrat ràfegues de fins a 141 quilòmetres per hora als cims com les Fonts d’Arinsal i la Tossa d’Espiolets o 77 quilòmetres per hora al roc de Sant Pere.

I precisament aquest vent està fent que en alguns punts, com la Solana, els gruixos de neu acumulats aquest dijous hagin estat de zero centímetres. Així, per contra, en espais arrecerats del vent, com Fontverd s’arribava a 25 centímetres, segons les dades del mateix servei difoses a través de les xarxes. Per contra, aquest dimecres, sense que el vent tingués tant d’impacte, els gruixos registrats a la Solana van ser de divuit centímetres i de vuit a Fontverd.

Des del servei afegeixen que s’espera un cap de setmana ventós, amb nevades que dissabte tornaran a ser presents sobretot al nord, però que a la tarda poden afectar també el sud del país.

ANA
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play