menu Home
Andorra

Desdoblament de línies i avançament d’horaris del transport escolar davant la previsió de nevades

Ràdio Valira | 17 de gener de 2023

Andorra la Vella.- El Govern ha decidit, davant la previsió de nevades generalitzades a la zona nord del país aquesta nit, noves mesures preventives per disminuir l’afectació que pugui tenir a la xarxa viària. Així, es desdoblaran tres línies del transport escolar i es modificaran dinou horaris de sortida per tal d’avançar-los lleugerament. Les famílies dels escolars els quals estiguin afectats pels canvis rebran la informació via SMS.

Es desdoblen les línies de la Cortinada de les 7.10 hores amb destinació a l’escola andorrana de segona esenyança de Santa Coloma, el Janer i el Lycée Comte de Foix; la de les set del matí d’Arinsal amb la mateixa destinació i la de les 6.45 hores de la Cortinada amb destinació al María Moliner i l’escola andorrana de batxillerat. Tal com s’ha esmentat, hi ha altres dinou línies que s’avancen.

ANA


 • Ara en directe
 • PROPERAMENT • cover play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • play_circle_filled

  RAC1
  Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play