menu Home
AndorraSocietat

Escaldes-Engordany impulsa el concurs ‘Art Jove’ centrat en el manga

Ràdio Valira | 11 de gener de 2023

Andorra la Vella.- L’Espai Jovent del comú d’Escaldes-Engordany impulsa el concurs ‘Art Jove’, una oportunitat per als joves per mostrar el talent i millorar com a artista. La primera edició estarà dedicada al manga i tindrà lloc de l’11 de febrer fins al 25 de març.

Un equip de professionals exposarà als participants el material necessari i les tècniques a través de tres classes magistrals. Posteriorment, es lliurarà a cada concursant el material per realitzar el taller i els treballs que en sorgeixin seran revisats per professionals del món del còmic i el manga.

El concurs està adreçat a joves d’entre 12 i 35 anys. El guanyador del concurs rebrà un lot de material Royal Talen. L’activitat té un preu de cinc euros i les inscripcions es poden fer fins al 10 de febrer a l’Espai Jovent d’Escaldes-Engordany.>

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play