menu Home
AndorraSocietat

La Policia deté un home per violència de gènere i una dona per agredir els agents de circulació

Ràdio Valira | 9 de gener de 2023

Andorra la Vella.- La Policia ha detingut aquest cap de setmana a Escaldes-Engordany un resident de 46 anys com a presumpte autor de delictes contra la integritat física i moral, contra la llibertat i contra l’honor després d’haver agredit, injuriat i amenaçat de mort la seva parella. L’arrest es va produir dissabte a les 20 h quan la Policia va ser alertada perquè al domicili s’estava produint una forta discussió.

També dissabte, però de matinada, es va detenir una resident de 54 anys a la Massana per desobeir, injuriar i agredir agents de Circulació i de Policia. La dona havia estacionat el seu vehicle indegudament i quan els agents de Circulació van procedir a sancionar-la després d’una estona amb el cotxe mal aparcat, la dona va començar a insultar-los i agredir-los. Quan la Policia va intervenir, va reaccionar també de manera desproporcionada injuriant, amenaçant i colpejant els agents. La dona es va mostrar agressiva amb els policies durant tot el procés de detenció mostrant resistència greu i causant lesions a dos d’ells.

Divendres la Policia va arrestar tres persones per possessió de drogues. Una d’elles, un home no resident de 27 anys que va ser detingut a les 15 h a la frontera amb França amb un gram de metamfetamina. A les 17.43 h es va detenir dues persones més en un control en un aparcament públic a El Tarter, un altre home no resident de 26 anys amb 1,7 grams de ketamina i 0,9 de cocaïna, i un resident de 31 anys amb 0,6 grams d’amfetamina.

Quant als positius per alcoholèmia o drogues al volant, des de divendres la Policia ha detingut cinc persones. Tres han estat arrestats per conduir sota els efectes de l’alcohol. Es tracta d’un resident de 35 anys i un no resident de 36 amb taxes d’1,15 i 1,80, i un tercer, resident de 30 anys, que havia patit un accident amb danys materials i a qui es va controlar amb una taxa de 0,99. Dues persones més, ambdós de 21 anys, han donat positiu en tòxics en el control salivar. Un d’ells, a més, es trobava en possessió de 3,5 grams de marihuana.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play