menu Home
Andorra

McDonald’s recapta més de 2.600 euros per a la Gavernera

Ràdio Valira | 9 de desembre de 2022

Andorra la Vella.- Els restaurants McDonald’s del país van aconseguir recaptar 2.678,63 euros amb la celebració de la jornada solidària McHappyDay, un esdeveniment que es va celebrar aquest 2 de novembre amb motiu del Dia mundial de la infància i que té com a objectiu recaptar diners per al centre d’acolliment d’infants la Gavernera.

Des dels establiments de restauració es vol donar les gràcies a tots els participants que un any més han pres part de la iniciativa. La recaptació s’ha assolit gràcies a la venda del menú Big Mac i dels peluixos solidaris. La supervisora de McDonald’s, Marta Marienllo, ha fet entrega del xec aquest divendres al director d’afers socals del centre, Jordi Olivé, i al cap d’àrea de la Gavernera, David Molina.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play