menu Home
Andorra

AV.- El Consell d’Infants d’Ordino presenta les propostes pel 2023

Ràdio Valira | 30 de novembre de 2022

Ordino.- El Consell d’Infants corresponent al curs 2022-2023 d’Ordino s’ha constituït aquest matí a la sala del Consell de Comú donant així el tret de sortida a una nova edició del projecte. En la sessió, presidida pel cònsol major de la parròquia Josep Àngel Mortés i la cònsol menor Eva Chou, s’han nomenat un total de set joves portaveus provinents de l’Escola andorrana d’Ordino i l’Escola Francesa d’Ordino que han fet públiques una sèrie de propostes en la línia del reaprofitament, la sostenibilitat i les energies renovables.

ANA


 • Ara en directe
 • PROPERAMENT • cover play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • play_circle_filled

  RAC1
  Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play