menu Home
AndorraSocietat

AV.- Myandbank, la nova banca digital d’Andbank, obre la porta a Bizum i a les transferències gratuïtes

Ràdio Valira | 28 de novembre de 2022

Escaldes-Engordany.- Myandbank, la nova banca digital d’Andbank, és la nova aposta de l’entitat per millorar i innovar en el món bancari a Andorra amb la incorporació de Bizum i la possibilitat de dur a terme transferències gratuïtes arreu del món. El CEO d’Andbank, Carlos Aso, i els directors generals adjunts d’Àrea Estratègia i Negoci i de Tecnologia i Operacions, Marta Bravo i Javier Planelles, respetivament, han estat els encarregats de presentar la novetat de l’entitat, que suposa, juntament amb Myinvestor a Espanya, la segona marca de serveis digitals del grup bancari.

La banca digital està disponible per a tots els residents i nacionals i, per registrar-se, només és necessari descarregar-se l’aplicació a través del mòbil i dur a terme el registre que, tal com ha indicat Bravo, no dura més de quinze minuts. Un cop realitzat, els clients tindran accés a totes les facilitats que incorpora l’aplicatiu, com Bizum, el servei de pagaments instantanis sense cost molt estès a Espanya, transferències internacionals gratuïtes, sense comissions fins a 50.000 euros, i la possessió d’un compte corrent amb una remuneració de l’1% fins als 30.000 euros.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play